Lisa Unger – Mooie leugens

Mooie leugens - Lisa UngerHet verhaal
Wanneer Ridley Jones een mysterieus pakje ontvangt met daarin een foto en een briefje met daarop de vraag ‘Ben jij mijn dochter?’, stort haar wereld ineen. Ridley wordt gedwongen alles wat zij over zichzelf en haar familie weet in twijfel te trekken. Ze betreedt een duistere wereld waarvan zij het bestaan nooit had vermoed. Een wereld waar iedereen in haar leven een vreemde lijkt. Ridley heeft geen idee wie zij kan vertrouwen en wie iets te verbergen heeft – zelfs, of juist vooral, haar nieuwe geliefde, Jake, lijkt geheimen te hebben.

Mijn mening
Lisa Unger heeft een verrassende manier van schrijven, de hoofdpersoon in het boek, Ridley Jones, spreekt jou als lezer direct aan. Op die manier heb je het gevoel nog meer in het verhaal te zitten. Daarnaast begint het verhaal met het einde, maar daarmee geeft Lisa Unger niet het plot weg, integendeel, je interesse wordt gewekt om snel verder te lezen.

Het verhaal leest als een ritje in de achtbaan, er zit veel vaart in en veel onverwachte wendingen. Centraal in het verhaal staan de kleine en grote beslissingen (keuzes) die ieder in het leven neemt. Juist de kleinste beslissingen kunnen je leven helemaal veranderen.

‘Mooie leugens’ is het debuut van Lisa Unger, binnenkort komt haar tweede boek uit ‘Halve waarheden’ met wederom Ridley Jones als hoofdpersoon.

4 reacties » Schrijf een reactie

  1. Pingback: Dit is mijn top 20 favoriete boeken - Mijn BoekenkastMijn Boekenkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *